Det nederlandske flyselskapet KLM er nå klare for å lansere ett nytt produkt, Premium Comfort. Klassen i kabinen skal gi de reisende mer plass, komfort og service, og være rimeligere enn World Business Class.

Den nye klassen vil variere etter flytypene og ha mellom 21 og 28 flyseter totalt. Med bredere seter og mer plass til beina som hovedtrekkplaster.

-Vi har store forventninger til denne nye Premium Comfort Class, basert på omfattende markedsundersøkelser. Den nye klassen vil møte ønskene til forretningspassasjerer så vel som fritidsreisende, og styrke KLMs posisjon som en global nettverksoperatør som tilbyr et tiltalende og variert utvalg: World Business Class, Premium Comfort og Economy Class. Det bekrefter også vårt partnerskap med Delta Air Lines, Air France og Virgin Atlantic på nordatlantiske ruter, hvor vi nå kan kombinere alle produktene på alle ruter, sier Boet Kreiken som er executive vice president of KLM Customer Experience.

Nå skal selskapet i gang med å omkonfigurere flåten med fly, noe som skal skje ved vedlikeholdsbasen til KLM på Amsterdam Schiphol.

De første flyene skal settes inn på ruter til Nord Amerika med denne nye klassen. Første flyet skal være i trafikk fra slutten av juli måned.

I selskapets 787-10 blir det montert inn 28 seter i Premium Comfort, noe som betyr reduksjon av seter i økonomi og økonomi comfort-klassene. Boeing 787-9 flyene får 21 seter i den nye kabindelen, og både 777-200 og 300 versjonen får 24 seter.

ANNONSE
Forrige artikkelNorse: Dato satt for flyvninger fra Gatwick
Neste artikkelFornyer kjøp av 200 fly