14.5 C
Oslo
22/09/20
Hangar.no
Skjermdump, KLM

KLM med ekstra frihet i reklamefilm

I disse dager ruller en reklamefilm for det nederlandske flyselskapet KLM over norske TV-skjermer. Her sees flytyper gjennom historien til selskapet på løpende bånd.

Men ser du godt etter har produsenten av reklamefilmen tatt seg en liten ekstra frihet hva angår filmens Boeing 747 jumbojet.

Flyet har fått registrering PH-KLM, og på mange måter ser nok filmklippet av jumbojet ekte ut, men denne registreringen har selskapet aldri hatt på ett av sine fly.

PH-KLM ble brukt på selskapets tegninger av flytyper, og preger en rekke flymodeller opp gjennom tidene som er laget og produsert i liten skala for salg til samlere eller som leker til barn. På samme måte som SAS i sin tid også brukte LN-SAS, SE-SAS og OY-SAS som registreringer på modeller og bilder av fly.

KLM reklamefilm – Youtube

Andre nyheter

Skal kvitte seg med flere Dreamlinere

Hans Olav Nyborg

Berlin Schönefeld bytter navn

Hans Olav Nyborg

Nå kan du få cashpoint når du handler kryptovaluta

Jan-Kåre Folstad

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer