Foto: Hans Olav Nyborg

Søndag 25. Mars markerer starten på AIR FRANCE og KLM sine sommerruter. Selskapet vil I perioden frem til 28. Oktober ha 27 flyvninger ut av Norge per dag. Det er det høyeste antallet flyvninger KLM har hatt fra Norge noensinne.

KLM opplever god etterspørsel fra både fritids- og yrkesrelaterte reiser, og øker denne sommeren kapasiteten. Stavanger får en femte daglige avgang til Amsterdam, og selskapet setter opp en tredje daglige avgang fra Sandefjord Lufthavn Torp. Kapasiteten økes også fra Trondheim. Ikke med antall flyvninger, men med flere seter.
Selskapet har nemlig tatt i bruk Aircraft Embraer 190, en flytype med 100 seter.

Markeder jubileumer med rekordhøyt antall flyvninger
– Norge er ett av KLMs viktigste europeiske markeder, og vi fortsetter å investere her også sommeren 2012.Totalt vil vi forsyne markedet med 9% flere seter ut av de seks norske flyplassene vi benytter. Vi har to ekstra avganger fra Norge, en fra Stavanger til Amsterdam, slik at vi derfra har fem daglige avganger, og en ekstra avgang fra Sandefjord Torp til Amsterdam. Dermed har vi totalt tre avganger daglig derfra. Fra slutten av mars har vi det høyeste antallet flyreiser ut av Norge noensinne, med 27 daglige avganger til henholdsvis Amsterdam og Paris.
For oss er dette en milepæl som også viser tydelig hvor viktig Norge er som marked for KLM, sier Daniel Eggenberger, Country Manager for Norge i AIR FRANCE KLM.

Det rekordhøye antallet flyvninger ledsages også av andre gode nyheter for selskapet. Den 27. Mars har selskapet hatt flyvninger fra Bergen I 10 år. Den 4. April markerer selskapet sitt 35 årsjubileum for flyvninger fra Stavanger.

 

ANNONSE
Forrige artikkelFinnair øker til Tokyo
Neste artikkelDAT mister Lofoten-kontrakt