KLM pusser opp kabinen i 14 Boeing-fly

Gammel og ny kabin i samme bildet - KLM

Det nederlandske flyselskapet KLM har startet arbeidet med å pusse opp og fornye interiøret i flere av selskapets Boeing 737-fly.

Det er 14 Boeing 737-800 som nå får en ekstrem makeover, med nye seter, nye tepper, LED-lys og tilrettelegging for ladning av telefoner og nettbrett.

Flyene blir normalt benyttet på europeiske ruter, og det siste flyet skal være ferdig oppgradert innen mars 2022. Det er KLM som selv utfører oppgraderingen i sine egne hangarer.

De nye ergonomisk designede setene for Business Class og Economy Class gir mer komfort og ekstra benplass. Møbeltrekket er laget av resirkulert skinn. Setene er i gjennomsnitt 20% lettere i vekt, og reduserer den totale kabinvekten med 700 kilo. Dette resulterer i årlige besparelser på 58 tonn drivstoff per fly og en reduksjon på 184 tonn CO2-utslipp. For de 14 flyene tilsammen betyr dette en årlig besparelse på 812 tonn drivstoff og en reduksjon på 2576 tonn CO2-utslipp.

Alle de oppgraderte 737-800 flyene blir også nå utstyrt med WiFi, hvor passasjerer kan kjøpe tilgang under flyreisen. Passasjerer får alltid muligheten til å sende gratis meldinger i 30 minutter som standard. Hvert sete har sin egen USB-tilkobling som lar enheter lades under flyturen. Større hyller gir mer lagringsplass om bord. LED-stemningsbelysningen gir en frisk, beroligende atmosfære – avhengig av tid på dagen, melder selskapet i en pressemelding.

ANNONSE
Forrige artikkelFinnair med fraktflyvning til Pittsburg
Neste artikkelHainan Airlines setter rekord i Kina for størst økonomisk tap