Foto: Hans O. Nyborg

Det nederlandske flyselskapet KLM melder i dag at selskapet starter opp igjen ruten mellom Amsterdam og Stavanger Sola fra førstkommende søndag 5. juli.

– Vi er veldig glade for at KLM gjenopptar flyvningene fra Stavanger til Amsterdam. Dette betyr at vi har en direkte kobling til Europa og resten av verden igjen. KLM har vært, og er, en av våre viktigste samarbeidspartnere for å betjene regionen og dens virksomheter, og alle våre fritidsreisende som flyr til og fra Rogaland. Det er av stor betydning at vi har en partner vi kan stole på i gode tider – og i dårlige – slik KLM har bevist flere ganger. Heldigvis virker prognosene bedre, og vi gleder oss til å se KLM på Stavanger flyplass Sola igjen, sier Elisabeth Strømstad, sjef Forretningsutvikling ved Stavanger Lufthavn, Sola.

KLM starter med en daglig flyvning, syv dager i uken. 

-Den siste tiden har vi sett en større økning i etterspørsel etter reiser. Vi har full fokus på å åpne de regionale flyplassene vi flyr fra i Norge igjen. I begynnelsen av august vil vi ha 63 ukentlige flyvninger fra Bergen, Oslo, Stavanger og Trondheim, til Amsterdam. Det er en betydelig kapasitetsøkning fra mars hvor vi hadde en flyvning fra Oslo til Amsterdam daglig. Det er gledelig å være tilbake i Stavanger og ønsker passasjerene velkommen tilbake om bord, sier Halvor Gløersen, salgsdirektør i Air France KLM Norge.

Fra før har selskapet også annonsert at de gjenåpener rutene fra Amsterdam til Bergen, Trondheim og øker på Oslo igjen.

Dette er KLMs nettverk i juli og august 2020:  

  • Oslo - Amsterdam:  fra 10 til 21 ukentlige flyvninger
  • Bergen - Amsterdam:  fra 7 til 14 ukentlige flyvninger
  • Stavanger - Amsterdam:  fra 7 til 14 ukentlige flyvninger
  • Trondheim - Amsterdam:  fra 7 til 14 ukentlige flyvninger 
ANNONSE
Forrige artikkelPIA får flyforbud til Norge og Europa fra 3. juli
Neste artikkelFlyplass fikk ny gratis Lamborghini som følgebil