12.6 C
Oslo
30/09/20
Hangar.no

København – Billund åpnet på nytt

Cimber AS fotografert på Kastrup denne helgen – Foto: Hans Olav Nyborg

Fra i dag er ruten mellom Billund og København i gang igjen for SAS. Første avgangen gikk klokken 06.30 og ble fløyet av Cimber A/S.
Da konkursen hos Cimber Sterling var et faktum hadde SAS ingen andre muligheter enn å legge ned ruten. Avtalen flyselskapet har med det nye Cimber-selskapet gjør at ruten fra i dag er på plass igjen.
For flere bedrifter og næringslivstopper er det i følge JydskeVestkysten stor begeistring å finne i at ruten er på plass igjen.
Billund – København flys med CRJ-200 og opereres av Cimber på vegne av SAS.
 

Andre nyheter

Aalborg Lufthavn sier opp fire av ti ansatte

Steffen Sundt

SAS med sin nye Airbus A350-900 fra Brasil til Oslo i dag.

Jan-Kåre Folstad

Adria kansellerer på grunn av finansielle problemer

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer