10.1 C
Oslo
30/09/20
Hangar.no

Kommer ikke til å kvitte seg med A380 – Skal tilbake i trafikk så raskt som mulig

Flyselskapet Etihad Airways kommer ikke til å fase ut eller kvitte seg med sine 10 Airbus A380, tross krisen under koronapandemien. For mens en rekke andre aktører som har operert kjempeflyet, allerede har satt flyene på bakken for godt, velger Etihad å fortsette å operere disse igjen så raskt som mulig.

I følge Executive Traveller har flyselskapet nå planer om å revurdere hele sitt rutenettverk, og bruken av flytypene i flåten. En talsmann for Etihad sier til nettstedet at Airbus A380 vil ha en naturlig del av tilbudet selskapet skal tilby fremover.

Flyselskapet har heller ingen planer om å utsette mottakelsen av sine nye Airbus A350-1000, som det skal 20 eksemplar av inn i flåten. Opprinnelig skulle disse flyene ha blitt levert i 2019, men ble utsatt til 2021.

Når selskapet mottar det første flyet av denne typen er ikke gjort kjent enda.

Andre nyheter

Har fløyet samtlige Airbus A380 til USA for lagring i minst tre år

Hans Olav Nyborg

Bloomberg: Legger ned AirAsia i Japan

Hans Olav Nyborg

FAA-direktør skal fly 737 MAX selv neste uke

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer