12 C
Oslo
28/09/20
Hangar.no

Kommer med avklaring om Rygge-åpning i slutten av juni

Eierne bak Moss Lufthavn Rygge jobber fortsatt med å forsøke å stable en flyplass på beina igjen. Nå lover eierne at de i slutten av juni vil komme med en avklaring om det blir nyåpning av flyplassen i Østfold kommende år.

I følge Moss Avis skal eierne være i kontakt med flere flyselskap rundt en nyåpning.

– Ingenting er klart før alt er klart. Vi er i innspurten, og jeg har ikke lyst til å si så mye nå. Vi er i kontakt med flere flyselskaper, og nå er det tilbud, mailer og møter som preger dagene. Så er spørsmålet om vi får samlet nok flyselskaper og passasjerer til å kunne åpne våren 2020, sier Espen Ettre til Moss Avis.

De mange konkursene i Europa, samt nedgangen i flytrafikken blant annet i Sverige, gjør at dagens eiere av flyplassen i Østfold, Jotunfjell Partners, ser fremover midt på treet med tanke på hvor optimistiske de er rundt en reåpning av Moss Lufthavn.

Det er i utgangspunktet lavkostselskap som er målet for ledelsen, men dette krever også lave avgifter ved flyplassen for at selskapene skal bite på.

Andre nyheter

Luftfartstilsynet nærmer seg avgjørelse rundt bøter til SAS, Norwegian og Widerøe

Hans Olav Nyborg

Høstferien: 2019: 100.000 per dag – 2020: 25.000 per dag

Hans Olav Nyborg

SAS åpner for flyvninger til Kina igjen

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer