Hangar.no
Foto: Hans O. Nyborg

Kontoen tom for britisk flyselskap -igjen! Ber myndighetene om mer penger

Det britiske flyselskapet Flybe er nok en gang tomme for penger. I følge London Daily skal pengene på kontoen nå kun rekke til 28. februar i år. Da er det over og ut, dersom ikke nye midler blir overført fra britiske myndigheter.

Gjennom sist helg har det pågått møter og samtaler mellom flyselskapet og representanter for myndighetene i Storbritannia.

Så sent som i januar i år gikk myndighetene inn med en redningspakke for å holde selskapet på vingene. Nå er pengene brukt opp og ny kapital må på bordet ellers settes Flybe på bakken fra 1. mars i år.

Flere britiske aviser skriver i dag at pengen nå bare renner ut døren hos selskapet. For å kunne klare seg videre trenger selskapet raskt rundt 100 millioner britiske pund i snarlig overføring.

Selskapet flyr i stor grad innlands i Storbritannia.

Andre nyheter

Har satt fire fly på bakken – Leasingselskapene bekymret

Hans Olav Nyborg

Lufthansa setter 13 langdistansefly på bakken i forbindelse med koronaviruset

Spøker for fremtiden til Hainan Airlines og HNA Group

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer