Hangar.no

Kritikk mot Widerøe

Ordføreren i Namsos føler seg oversett av flyselskapet Widerøe, det var snakk om flere avganger fra den lokale flyplassen utgangspunktet, men når rutetabellen blir lagt fram nå er det heller motsatt vei det har gått.

Sammen med ordførere i både Fosnes og Overhalla føler de seg nå lurt av flyselskapet, i følge Namdalsavisen.

– Vi ble lovet ei ekstra rute til og fra Namsos lufthavn. I stedet har Widerøe gjort det kunststykket å fjernet den kommersielle ruta og erstattet den med en avgang med statlig tilskudd, sier ordfører Morten Stene i Namsos.

Det er i dag fire avganger per dag til og fra Namsos og Værnes, nå er en viktig formiddags-rute fjernet og en ekstra ettermiddagsrute satt inn.

Widerøe sier på sin side at det er etterspørsel som styrer hvilke ruter og hvor ofte  skal gå som gjelder for flyselskapet.

Nå vil ordførertrioen kreve at Widerøe snur i saken og følger behovene næringslivet og folk etterspør.

Andre nyheter

Widerøe lanserer sommerruter for 2021: satser på Lofoten

Nikolai Sogn

Rolls Royce og Widerøe i nytt samarbeid for å utvikle elfly

Steffen Sundt

Reagerte på få E2-jeter til Nord-Norge – ble benyttet til utlandet

Steffen Sundt

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer