Foto: Hans O. Nyborg

Reiserestriksjoner og koronapandemien fortsetter å tynge tallene til flyselskapet Norwegian. I dag la selskapet frem status for februar måned.

I februar fløy 61 374 kunder med Norwegian, 97 prosent færre enn samme måned i fjor. Den totale kapasiteten (ASK) var ned 98 prosent og passasjertrafikken (RPK) var ned 99 prosent. Fyllingsgraden lå på 38,1 prosent, en reduksjon på 44 prosentpoeng.

– Smittesituasjonen og reiserestriksjoner i Europa fortsetter å påvirke driften vår negativt i februar. Samtidig ser vi at vaksineutrullingen i mange markeder gir økt optimisme og reiselyst, noe som gjenspeiler seg i positive tendenser i bookingene våre. Vi er klare til å ønske flere kunder velkommen om bord så snart Europa gradvis gjenåpner, sier konsernsjef i Norwegian, Jacob Schram.

I februar hadde Norwegian åtte fly aktive på sitt rutenettverk, og flyvningene var hovedsakelig på norske ruter innlands, I følge selskapets tall ble det gjennomført 96,8 prosent av de planlagte flyvningene, punktlighetene for disse var på 93,5 prosent.

ANNONSE
Forrige artikkelTUI lanserer Thailand og Mexico fra Oslo kommende vinter
Neste artikkelNær 70 milliarder kroner i underskudd for Lufthansa i 2020