Hangar.no
Youtube

Kvinne åpnet nødutgang – Ville ha frisk luft

En kinesisk kvinne åpnet nødutgangen på et fly fra selskapet Xiamen Air på flyplassen Wuhan sist mandag. Flyet befant seg da ute ved rullebanen og pilotene ventet på klarsignal for å kunne kjøre ut på rullebanen og ta av.

Kabinbesetingen kom raskt på plass og på spørsmål til kvinnen om hvorfor i alle verden hun hadde åpnet nødutgangen, ble svaret «Kabinen føltes litt trang og trengte litt frisk luft mens de ventet». Kvinnen som er i 50-årene ble dermed eskortert av flyet av politiet etter at pilotene takset tilbake til terminalen.

Flyet skulle etter planen til Lanzhou, og avgangen ble utsatt i flere timer før det ble gjort et nytt forsøk. Det er usikkert hva som blir konsekvensene for kvinnen som åpnet nødutgangen.

Flyet skal være av typen Boeing 737-800.

Dette er den 10 hendelsen verden over, hvor en passasjer åpner nødutgang på et fly, så langt i 2019.

Video som ble filmet av medpassasjerer etter at nødutgangen ble åpnet. YouTube

Andre nyheter

WestJet 737 MAX fikk tekniske problemer

Redaksjonen

Mistenker feil på autothrottle-systemet etter at 737 styrtet i Indonesia

Redaksjonen

West Atlantic 737 fikk skader etter hard landing

Redaksjonen

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer