Illustrasjonsbilde

En australsk kvinne på 75 år døde etter å ha blitt kvalt av en kjøttbit hun satte fast i halsen. Det var under en flyvning med Emirates mellom Melbourne i Australia og Manchester i Storbritannia at den uheldige episoden fant sted.

Kvinnen skal ha slitt med å spise maten sin, og skal ha slukt en alt for stor kjøttbit, som satte seg fast i halsen. En lege som var passasjer ombord skal ha forsøkt å hjelpe kvinnen i over 40 minutter, men til slutt ble hun erklært død.

I følge Manchester Evening News skal hendelsen ha skjedd tilbake i tid, 3. februar 2020, men saken skal ha kommet opp under et rettsavhør i Warrington i Storbritannia denne uken.

Både kabinbesetningen, legen og andre passasjerer forsøkte alt de kunne for å redde kvinnens liv. Det ble forsøkt med CPR i over 30 minutter og kvinnen skal ha fått to doser adrenalin uten at det hjalp.

Website | + posts

Hans Olav Nyborg har stått bak Hangar.no siden år 2000. Nettsiden har tatt for seg nyhetsbildet fra luftfart i både Norden og i det internasjonale markedet. Gjennom de siste 18 årene har fokus for bloggsiden ligget på hendelser og ulykker innen luftfarten. Nyborg har jobbet som journalist og fotograf innen TV, radio og avis siden 1988.

E-post: hansolav@hangar.no

ANNONSE
Previous articleWest Atlantic 737 fikk skader etter hard landing
Next articleNorge åpner for å støtte Norwegian med kapital