-2.6 C
Oslo
08/03/21
Hangar.no
Illustrasjonsbilde

Kvinne døde etter å ha satt en kjøttbit i halsen ombord på fly fra Australia

En australsk kvinne på 75 år døde etter å ha blitt kvalt av en kjøttbit hun satte fast i halsen. Det var under en flyvning med Emirates mellom Melbourne i Australia og Manchester i Storbritannia at den uheldige episoden fant sted.

Kvinnen skal ha slitt med å spise maten sin, og skal ha slukt en alt for stor kjøttbit, som satte seg fast i halsen. En lege som var passasjer ombord skal ha forsøkt å hjelpe kvinnen i over 40 minutter, men til slutt ble hun erklært død.

I følge Manchester Evening News skal hendelsen ha skjedd tilbake i tid, 3. februar 2020, men saken skal ha kommet opp under et rettsavhør i Warrington i Storbritannia denne uken.

Både kabinbesetningen, legen og andre passasjerer forsøkte alt de kunne for å redde kvinnens liv. Det ble forsøkt med CPR i over 30 minutter og kvinnen skal ha fått to doser adrenalin uten at det hjalp.

Andre saker

Air Canada dekorerer Airbus-fly i retro-look

Redaksjonen

Air Namibia konkurs – Alle fly satt på bakken

Redaksjonen

Thai Airways: Har besluttet at alle A380, A330 og Boeing 747 er ute av flåten for godt

Redaksjonen

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer