23.7 C
Oslo
08/08/20
Hangar.no

Kvitter seg med halvparten av flyflåten – inkludert fire nye Dreamlinere

Flyselskapet Royal Air Maroc fra Marokko har valgt å kvitte seg med nesten halvparten av selskapets fly, også inkludert er fire nye Boeing 787 Dreamlinere.

Det er i forbindelse med at flyselskapet har valgt å si opp 180 piloter, 30 prosent av de kabinansatte og 20 prosent av de bakkeansatte, at selskapet også velger å kvitte seg med 20 fly. Totalt har selskapet 55 fly i flåten.

Det er fire av ni Boeing 787 Dreamlinere som nå skal vekk fra flåten, i tillegg til en drøss med Boeing 737. Fire av selskapets Embraer fly skal også ut.

Flyselskapet har ni Boeing 787, hvor fem er Boeing 787-8, fire fly er Boeing 787-9. Flyene har en gjennomsnittsalder på tre år.

I følge MWN News har flyselskapet tapt rundt 20 prosent av den planlagte trafikken selskapet hadde regnet med i 2020.

Andre nyheter

Nytt flyselskap vil leie opp mot 20 fly de neste månedene

Hans Olav Nyborg

Virgin Atlantic ber om beskyttelse mot kreditorer

Hans Olav Nyborg

Lanserte første fly for nytt flyselskap på Malta

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer