12.6 C
Oslo
29/09/20
Hangar.no
Foto: Twitter

Lagos: Mistet begge dekkene på nesehjulet under landing

Et Boeing 737-300 fra selskapet Air Peace mistet begge dekkene på nesehjulet under en landing i Lagos tirsdag formiddag.

Det var regn og torden da flyet med 139 personer ombord ble landet på rullebanen etter en flytur fra Port Harcourt i Nigeria. Staget på nesehjulet boret seg ned i asfaltdekket på rullebanen da dekkene forsvant.

Lokale myndigheter skal undersøke hva som fikk begge dekkene til å knekke av sine respektive fester under landingen skriver lokale medier. I følge Aviation Safety Network er det flyet med registrering 5N-BQO som er det aktuelle flyet.

Dette ble levert til Virgin Express i 1998 som nytt fly.

Andre nyheter

Fokker 50 havarerte i Mogadishu

Hans Olav Nyborg

Passasjer ga beskjed om at motordeksel falt av – Pilotene fortsatte flyturen

Hans Olav Nyborg

Mente det var for varmt i kabinen – Åpnet nødutgangen og gikk ut på vingen

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer