Hangar.no
Foto: Twitter/E. Fofiu)

Landet med deler av haleroret borte

Et Boeing 737-800 fly fra selskapet IAero Airways, tidligere Swift Air, landet 19. mai på flyplassen i San Diego med deler av haleroret borte.

Hendelen er fortsatt et mysterium for selskapet og for NTSB i USA. Det er deler og paneler fra flyets vertikale haleror og på deler av den horisontale stabilisator manglet da flyet landet. I følge FlightGlobal skal flyet ha ankommet fra en flystripe nær Victorville i USA.

Pilotene skal ikke ha kjent at det var noe spesielt med flyet, og sier til amerikanske medier i området at det heller ikke var noen indikasjon på at noe skjedde under flyturen.

NTSB skriver i en melding at det ikke er registrert noen hendelser med det aktuelle flyet per 22. mai.

Andre nyheter

Fakta: 2020 ble ikke året med færrest omkomne i flyulykker

Hans Olav Nyborg

Airbus A310 ødelagt av brann i Belgia – Ble solgt for kort tid siden

Hans Olav Nyborg

Måtte nødlande Antonov 124 – skled av rullebane

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer