12 C
Oslo
28/09/20
Hangar.no
Foto: Hans O. Nyborg

Landet så hardt at lasteromsdør åpnet seg

Et Boeing 737-800 fra flyselskapet Royal Air Maroc traff rullebanen på flyplassen i Lagos med så stor kraft at en av flyets lasteromsdører åpnet seg. I følge luftfartsmyndighetene i Nigeria, FAAN, skal døren ha løsnet fra sine fester på grunn av at landingen fikk deler av flyskroget til å bevege seg slik at døren gikk opp.

Etter at flyet kom frem til terminalen og det ble oppdaget at den ene døren sto oppe, ble det raskt spredt rykter om at det hadde vært tyver på ferde under flyets vei fra rullebanen til terminalen. Det skal ha manglet en koffert som det ble satt i gang leteaksjon etter ved rullebanen, men det ble senere konstatert at denne kofferten var glemt igjen i Casablanca der flyet tok av fra. Lokale myndigheter sier det ikke stemmer og at der funnet skjevheter i festene på døren etter den harde landingen.

I følge Aviation Herald returnerte flyet etter 100 minutter på bakken.

Andre nyheter

Fokker 50 havarerte i Mogadishu

Hans Olav Nyborg

Passasjer ga beskjed om at motordeksel falt av – Pilotene fortsatte flyturen

Hans Olav Nyborg

Mente det var for varmt i kabinen – Åpnet nødutgangen og gikk ut på vingen

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer