-8.9 C
Oslo
26/01/21
Hangar.no
Twitter

Landingshjulene knakk under landing

Landingshjulene på et Boeing 737-500 knakk sammen under en landing på flyplassen Garowe onsdag. Garoowe er hovedstaden i Nugaal-regionen og er den administrative hovedstaden i Puntland-staten i nordøstlige Somalia.

Flyet tilhører flyselskapet Air Djibouti og det var 44 passasjerer og et mannskap på fem ombord. Ingen skal ha kommet til skade.

Det var da hovedhjulene på flyet traff rullebanen at hjulstaget på venstre side knakk sammen, med det resultatet at flyet nærmest seilte bortover rullebanen med den ene motoren skrapende langs bakken.

Flyet kom fra Republikken Djibouti som er det minste landet på Afrikas horn, og endelig destinasjon var Mogadishu.

Boeing 737-500 flyet (EY-560) ble levert nytt til Sabena i 1992.

Andre nyheter

WestJet 737 MAX fikk tekniske problemer

Redaksjonen

Mistenker feil på autothrottle-systemet etter at 737 styrtet i Indonesia

Redaksjonen

West Atlantic 737 fikk skader etter hard landing

Redaksjonen

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer