9.6 C
Oslo
27/09/20
Hangar.no

Lanserer daglige avganger til Tokyo Haneda fra mars 2020

Finnair øker kapasiteten til Japan, og fra mars 2020 tilbyr de daglige avganger til flyplassen Haneda, i Tokyo. Dermed har Finnair daglige flygninger til to flyplasser i den japanske storbyen.
 
Flyplassen Haneda ligger gunstig til i sentrum av Tokyo. Finnairs flygninger blir et codeshare-samarbeid med en av Finnairs partnere, Japan Airlines, som har et bredt nettverk av videreforbindelser fra Haneda til andre destinasjoner i Japan. De nye flygningene kan bestilles fra i dag på Finnair.com, eller hos reisebyråene.
 
Fra før flyr Finnair til Tokyo Narita, Osaka, Nagoya og Fukuoka, og fra 15. desember i år flyr de også til Sapporo. Med Haneda og Sapporo, tilbyr Finnair totalt seks destinasjoner til Japan.
Fire år med A350
Annonseringen om den nye ruten kommer på samme dag som Finnair feirer fire års jubileum for sine A350-maskiner.

– Fokuset på A350 er viktig for oss, spesielt fordi de bruker 25% mindre drivstoff enn forrige generasjons fly. I dag har vi 14 av disse i drift, og flere er bestilt, sier Lönnblad.  

Andre nyheter

Luftfartstilsynet nærmer seg avgjørelse rundt bøter til SAS, Norwegian og Widerøe

Hans Olav Nyborg

Høstferien: 2019: 100.000 per dag – 2020: 25.000 per dag

Hans Olav Nyborg

SAS åpner for flyvninger til Kina igjen

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer