Hangar.no

Lanserer nytt flyselskap tross krisen i luftfarten

Det kanadiske selskapet Nolinor Aviation velger nå å lansere et nytt flyselskap, under navnet OWG. Selskapet har fått godkjenning fra kanadiske myndigheter for p kunne operere fra og med 6. juli i år.

Selskapet som skal være et lavkostselskap skal i første omgang operere fire Boeing 737-400 med 158 seter i kabinen på hvert fly.

Fra starten av skal selskapet tilby flyvninger fra Canada til flere karibiske øyer.

Moderselskapet Nolinor har fløyet charterflyvninger fra Canada i 27 år, nå skal også lavkostflyvninger bli et satsningsområde melder Aviation24.be.

Flyene som nå er hentet inn, er tidligere 737-400 med fortid hos Icelandair og Hapag-Lloyd på 1980-1990-tallet.

Andre nyheter

Alaska Airlines-fly kolliderte med brunbjørn under landing

Hans Olav Nyborg

Koronapandemiene har sørget for at 30 flyselskap har gått konkurs – Flere vil bli rammet

Hans Olav Nyborg

Korean Air vil kjøpe Asiana Airlines

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer