12.6 C
Oslo
29/09/20
Hangar.no

Lanserer nytt fraktselskap til tross for koronakrise i luftfarten

Ecommerce-selskapet The Hut Group med hovedbase i Manchester i Storbritannia, lanserer nå sitt eget fraktselskap. THG Air skal selskapet hete og det skal operere to egne fraktfly, i tillegg til en avtale som er underskrevet med Singapore Airlines om samarbeide.

THG Air leier 100 flyvninger av Singapore Airlines for å frakte gods mellom Europa og Asia, i tillegg skal to fly benyttes operert direkte av selskapet selv.

I følge en pressemelding bygger nå selskapet en egen fraktterminal på flyplassen i Manchester.

THG jobber nå med å etablere seg i et stort asiatisk marked heter det. Selskapets to første fly som det selv skal drifte skal være på plass i løpet av oktober.

Andre nyheter

FAA-direktør skal fly 737 MAX selv neste uke

Hans Olav Nyborg

For å få flere reisende må flyselskapene investere i pleksiglass – Ingen vei utenom

Hans Olav Nyborg

Flyselskap ber leasingselskap om å få betale leie av fly kun per brukte flytime

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer