-4.1 C
Oslo
25/01/21
Hangar.no
Aviointeriors Janus

Lanserer plastskjermer for flyseter

Det italienske selskapet Avioninteriors har lansert egne plastskjermer for bruk mellom flysetene i en flykabin. På den måten kan passasjerene beskyttes mot hverandre og spredning av virus heter det i en pressemelding.

Glassafe heter konseptet som enkelt kan monteres på eksisterende flyseter, og fjernes igjen med enkel grep. Selve plastskjermene skal kunne leveres med forskjellig gradering av innsyn, og kan enkelt tilpasses for å passe på seterader med flere seter.

Det italienske selskapet har også tegnet en type treseter hvor setet i midten er vendt motsatt av hver sidemann, og med plastskjermer som beskytter alle tre. Selskapet sier at plastdekselet er lett og krever lite montering.

Selskapet selv skriver at plastskermene som kan monters på treseter der alle sitter i samme retning er en billigere løsning, men ikke så sikker hva kommer til selve smitte fra medpassasjerer, i motsetning til den litt dyrere løsningen som tar lengre tid å installere, der midtre sete er vendt motsatt vei med en skjerm rundt.

Denne siste løsningen er i følge selskapets beregninger mer sikker for passasjerene hva angår smittespredning. Selskapet skal være klare til å kunne levere løsningene på kort sikt.

Andre nyheter

Icelandair snart klare med WI-FI

Redaksjonen

Tenker nytt innen sovekabiner

Redaksjonen

Turkish oppgraderer Internett ombord

Redaksjonen

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer