Lanserer plastskjermer for flyseter

Aviointeriors Janus

Det italienske selskapet Avioninteriors har lansert egne plastskjermer for bruk mellom flysetene i en flykabin. På den måten kan passasjerene beskyttes mot hverandre og spredning av virus heter det i en pressemelding.

Glassafe heter konseptet som enkelt kan monteres på eksisterende flyseter, og fjernes igjen med enkel grep. Selve plastskjermene skal kunne leveres med forskjellig gradering av innsyn, og kan enkelt tilpasses for å passe på seterader med flere seter.

Det italienske selskapet har også tegnet en type treseter hvor setet i midten er vendt motsatt av hver sidemann, og med plastskjermer som beskytter alle tre. Selskapet sier at plastdekselet er lett og krever lite montering.

Selskapet selv skriver at plastskermene som kan monters på treseter der alle sitter i samme retning er en billigere løsning, men ikke så sikker hva kommer til selve smitte fra medpassasjerer, i motsetning til den litt dyrere løsningen som tar lengre tid å installere, der midtre sete er vendt motsatt vei med en skjerm rundt.

Denne siste løsningen er i følge selskapets beregninger mer sikker for passasjerene hva angår smittespredning. Selskapet skal være klare til å kunne levere løsningene på kort sikt.

ANNONSE
Forrige artikkelNytt flyselskap må ha beskyttelse mot kreditorer
Neste artikkelHva skjedde med fraktflyet LM200?