Lanserer rute til København neste år

Air Canada Boeing 787 - Foto: Hans O. Nyborg

Flyselskapet Air Canada lanserer rute til København Kastrup neste år. Selskapet har nå offisielt bekreftet det som kom som en nyhet for noen måneder siden.

Flyselskapet skal benytte Boeing 787 på rute mellom Montreal og København og vil i følge selskapet ha en oppstart 1. juni. Ruten skal flys mandager, torsdager, fredager, lørdager og søndager.

-Vi fortsetter å følge vår disiplinerte tilnærming med å utvide vårt globale nettverk som svar på forventet etterspørsel. Vi er spesielt glade for å legge til tre nye strategiske ruter til Europa , og å gjenoppta viktige ruter til Japan , og øke frekvensene til viktige internasjonale destinasjoner for sommeren 2023, sier Mark Galardo , Senior Vice President Network Planning and Revenue Management hos Air Canada.

I tillegg til Kastrup lanserer også selskapet rute til Brüssel og Toulouse i Europa, og starter opp igjen flyvninger til Tokyo-Haneda og Osaka.

Air Canada har i flere år fløyet på ruten Toronto til København. Nå blir det kommende sommer 10 avganger med Air Canada i uken fra den danske hovedstaden.

Ruten til Montreal skal flys frem til oktober og starten på vintersesongen.

ANNONSE
Forrige artikkelDobbelt bird-strike for Airbus A330
Neste artikkelHan skal lede Sunclass Airlines fremover