Det islandske flyselskapet Icelandair lanserer nå to nye ruter i Nord-Amerika. Flyselskapet skal fly fra Island til Halifax og Pittsburgh. I følge flyselskapet er dette nye destinasjoner sommeren 2024 og frekvensen vil økes til en rekke andre destinasjoner. 

Icelandair vil for første gang tilby flyreiser til Pittsburgh, selskapets tolvte destinasjon i USA. Med fire flyvninger i uken vil ruten tilbys fra midten av mai til slutten av oktober. Pittsburgh er Pennsylvanias nest største by.  

Etter noen års pause vil flyvningene til Halifax starte på nytt, med tre flyvninger i uken fra 31. mai til midten av oktober 2024. Halifax er hovedstaden i Nova Scotia, på østkysten av Canada. 

-Vi presenterer en ambisiøs ruteplan for neste sommer og den største i selskapets historie. Flåten vår fortsetter å vokse og neste år vil vi legge til tre nye Boeing 737 MAX. Vi er veldig glade for å legge til to nye destinasjoner i Nord-Amerika og øke frekvensen betydelig til andre destinasjoner. Det nordamerikanske markedet har vært veldig sterkt, med amerikanere nå den største enkeltgruppen av turister til Island. Vårt erfarne team, omfattende salgsinfrastruktur og sterke internasjonale merkevare, sammen med verdifulle samarbeidsavtaler med andre flyselskaper, gjør at vi kan fortsette å bevege oss fremover og gripe mulighetene vi ser i våre markeder, sier direktøren i Icelandair, Bogi Nils Bogason.

Tre Boeing 737 MAX 8-fly vil bli levert til Icelandairs flåte i 2024. Selskapets flåte vil da bestå av 42 fly, med 21 fly i 737 MAX-serien. 

ANNONSE

Legg inn kommentar:

Skriv din kommentar
Ditt navn:

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.