Hangar.no

Lanserte det fjerde testflyet for Boeing 777X-programmet

Den amerikanske flyprodusenten Boeing lanserte sist helg den fjerde Boeing 777X som skal bli med i testprogrammet for å få sertifisert flytypen.

WH004, Boeing 777-9, skal brukes til å teste de ulike delene av kabinsystemer, interiør og langturene som flytypen skal både ha og brukes til.

Søndag gjennomførte Boeing den aller første flyturen med flyet som nå skal bli del av testprogrammet. Dette flyet er allerede en av de Boeing 777-9 som skal leveres til det tyske flyselskapet Lufthansa, når sertifiseringen av flytypen er gjennomført.

Boeing er allerede godt i rute med testene av flytypen, selv om det er nærmere to år på overtid i forhold til produksjon og leveranse.

Andre nyheter

Fikk levert tre nye Airbus A350-1000

Hans Olav Nyborg

Medier: MHI stanser utviklingen av SpaceJet

Hans Olav Nyborg

Utsetter leveransen av 18 Boeing 737 MAX-fly

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer