10.9 C
Oslo
25/09/20
Hangar.no

Lanserte første fly for nytt flyselskap på Malta

Malta MedAir er navnet på et nytt flyselskap som har sett dagens lys på Malta. Selskapet er som Air Malta eid av myndighetene i landet, og skal fungere som et datterselskap av det nasjonale flyselskapet.

Lørdag 1. august kunne Malta MedAir fly sin første tur med eget Airbus A320-200, etter å ha fløyet kun på papiret med sitt egent navn, ombord i Air Malta fly.

Det første flyet i selskapets flåte er 9H-AEO, et Airbus-fly levert til Air Malta og operert her fra 2006 til det i august i år ble overført til Malta MedAir.

Den første ruten for det nye selskapet gikk mellom Malta og Warszawa i Polen. På sikt skal selskapet operere seks Airbus A320.

Andre nyheter

For å få flere reisende må flyselskapene investere i pleksiglass – Ingen vei utenom

Hans Olav Nyborg

Flyselskap ber leasingselskap om å få betale leie av fly kun per brukte flytime

Hans Olav Nyborg

Kjøper 24 Boeing 757-200

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer