KLMs crew sammen med Tine Kleive-Mathisen, markeds- og kommunikasjonssjef på Torp, Hanne Marie Pettersen, markedssjef i Sandefjord Næringsforening, Tore Hansen, daglig leder i Larvik Næringsforening og Nederlandsk konsul i Sør-Norge, Halvor Glørsen, Sales Director Norway for KLM, Air France og Delta.

Torsdag ettermiddag ble det feiring på Sandefjord Torp lufthavn, da startet det nederlandske flyselskapet KLM opp igjen med to avganger daglig til Amsterdam.

Vi er svært glade for at KLM endelig er tilbake med to daglige frekvenser til Amsterdam fra TORP. Amsterdam som knutepunkt for one-stop reiser til resten av verden er svært viktig for det internasjonale næringslivet i Vestfold- og Grenlandsregionen. Morgenavgangen har vært dypt savnet og det har vært et stor press i markedet for å få denne tilbake. Det er en stor glede og lettelse for oss at KLM nå er i tilbake på TORP med to avganger hver dag, slik vi har vært vant til i over 20 år, sier Markedssjef Tine-Kleive-Mathisen ved Sandefjord Torp lufthavn.

Ruten trafikkeres to ganger daglig, med avgang fra Sandefjord klokken 06:20 og klokken 16:30, mens de lander på Torp klokken 16:00 og 23:00. Med disse avgangstidene treffer de reisende svært godt på videre forbindelser til både Europa, USA og Afrika.

En stor andel av de reisende drar videre fra Amsterdam med KLM og partnerselskapene på europeiske og oversjøiske ruter. Andre veien er ruten Vestfold og Telemarks viktigste forbindelse for internasjonale forretningsreisende og turister som skal til regionen.

Vi er fullstendig klar over hva det betyr for bedrifter, organisasjoner, reisende og familier å kunne reise til Europa og resten av verden fra sin favorittflyplass. Det bidrar til å bedre økonomien, det letter internasjonale utvekslinger og det bringer mennesker og kulturer sammen. Det er derfor vi feirer økningen av antallet avganger med KLM i dag,  sier Halvor Gløersen, salgsdirektør Air France KLM Norge.

ANNONSE
Forrige artikkelEmirates åpner ‘City Check-In’ i finansdistriktet i Dubai 
Neste artikkel737 MAX: -Må nedjustere antall nye fly og ansatte