9.7 C
Oslo
24/09/20
Hangar.no
Lauda Motion

Lauda fikk første fly med egen dekor på

Flyselskapet Lauda Motion som i stor grad eies av Ryanair, har i dag mottatt sitt første fly i det som skal være selskapets grafiske profil og dekor. Frem til nå har flyselskapet fløyet med hybridfarger som har vært en blanding av Air Berlin, Niki og Lauda-dekor.

Nå er selskapets første Airbus A320 malt i det som skal være utseende grafisk på flyene. Flyet, en Airbus A320 ble levert tirsdag fra leasingselskapet SMBC, etter at det i oktober ble returnert fra forrige kunde, Turkish Airlines.

Det 12 år gamle flyet vil inngå som del av Lauda Motions flyflåte som nå teller 10 fly.

 

Andre nyheter

Kjøper 24 Boeing 757-200

Hans Olav Nyborg

Siste: Lufthansa Airbus A380 er historie

Hans Olav Nyborg

Må sette 115 Boeing 737 på bakken som følger av vektproblem

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer