Hangar.no
Foto: Hans O. Nyborg

Leasingselskap AerCap kansellerer kjøp av 15 MAX-fly

Lesingselskapet AerCap er blant de mange kundene som nå velger å kansellere kjøp av flytypen 737 MAX. AerCap har valgt å kansellere kjøp av 15 MAX-fly.

Fortsatt står leasingselskapet tilbake med en bestilling på 80 slike fly, men utelukker ikke at det kan bli snakk om flere kanselleringer fremover. I følge avisen The New York Times har det som er den største eieren i flyselskapet Norwegian, nå valgt å kansellere deler av bestillingen for flere av sine kunder.

Flyene kunne leasinggiganten kansellere ettersom kontrakten for kjøpet har hatt en klausul om nettopp dette, dersom flyene ikke kunne leveres innen 12 måneder fra bestillingen skulle de kunne kanselleres.

Andre nyheter

Fikk levert tre nye Airbus A350-1000

Hans Olav Nyborg

Medier: MHI stanser utviklingen av SpaceJet

Hans Olav Nyborg

Utsetter leveransen av 18 Boeing 737 MAX-fly

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer