9.6 C
Oslo
27/09/20
Hangar.no

Leasingselskap bestiller Dreamlinere

Boeing har undertegnet en avtale med leasingselskapet Air Lease Corporation om produksjon av Dreamlinere. Det er fem Boeing 787-9 som skal leveres til selskapet for videre utleie til kunder.

Air Lease Corporation har allerede sikret seg kunder for de fem Dreamlineren, men ønsker ikke nå og gå ut med navnet på disse.

Boeing har 1400 ordre på Boeings 787-9 registrert så langt, det betyr at flytypen og denne versjonen er den mestselgende på kortest tid av alle typer widebody-fly i historien.

Andre nyheter

Air Asia X fikk første A330neo overlevert – Skulle egentlig til WOW Air

Hans Olav Nyborg

HiFly fikk avslutte Paris Air Show med sin Airbus A380 (Se video)

Hans Olav Nyborg

JetBlue bestiller Airbus A321XLR og A220

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer