Hangar.no
Foto: Hans O. Nyborg

Leasingselskap fikk hentet ut Airbus-fly etter Thomas Cook konkursen

Leasingselskapet Aviatio PLC melder i en pressemelding at selskapet etter konkursen i Thomas Cook, endelig har fått hentet tilbake flere av sine Airbus-fly. Det skal være to Airbus A321 som nå er fløyet fra Manchester og Gatwick til en flyplass utenfor Storbritannia.

I pressemeldingen skriver selskapet at de to flyene er under tre år gamle og i svært god stand, samt at det er høy etterspørsel etter slike fly i markedet. Begge flyene skal legges ut i markedet for utleie etter å ha gjennomført 2C-vedlikehold.

Flere leasingselskap har fortsatt ikke fått hentet ut sine fly fra flyplasser i Storbritannia.

Andre nyheter

Hellas stanser Qatar Airways flyvninger til landet etter at 12 passasjerer var smittet med koronaviruset

Hans Olav Nyborg

Har ikke fått en krone av lovet statstøtte

Hans Olav Nyborg

Tiden ute for Air Mauritius – Ingen flere løsninger i sikte

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer