-8.9 C
Oslo
26/01/21
Hangar.no
Foto: Gatwick Airport

Leasingselskap kvitter seg med ytterligere aksjer i Norwegian

Kun 20 dager etter at leasingselskapet AerCap kvittet seg med aksjer i Norwegian, og havnet på under 10 prosent av eierandelene, selges nå ytterligere 47,8 millioner aksjer.

Det er gjennom datterselskapet Ballyfin Aviation at selskapet nå har solgt seg ned til et eierskap på kun 3,1 prosent.

AerCap eier nå 114,8 millioner aksjer i Norwegian, 11. november solgte selskapet ned til 331 millioner aksjer, fra i sommer 487,9 millioner aksjer.

En børsmelding viser også til at selskapet eier evigvarende obligasjoner tilsvarende 5,9 prosent av aksjekapitalen i selskapet fortsatt. Dette er obligasjoner som kan konverteres til 219 millioner aksjer.

Andre nyheter

Danmark innfører forbud mot flyvninger fra Dubai i fem døgn

Redaksjonen

Luxair starter opp rute til Oslo

Sebastian Ellefsen Burmo

SAS ber om samme type støtte fra Norge som Norwegian skal få

Redaksjonen

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer