Legger inn Dubrovnik som destinasjon fra Sandefjord Torp

Det irske lavkostselskapet Ryanair lanserer Dubrovnik som sommerdestinasjon fra Sandefjord lufthavn Torp kommende sesong. Ruten som ble annonsert 29. november starter opp i april og skal opereres to ganger i uken.

Vi er glade for å kunne gi enda flere valgmuligheter til våre reisende med oppstart av denne nye Dubrovnik-ruten til vår sommer sesong, sier Dara Brady, direktør for markedsføring og digitalisering i Ryanair.

Fra april vil Ryanair også fly fra Torp til Pisa i Italia, med avgang 2-3 dager i uken.

-Vi har lenge jobbet for å forbedre rutetilbudet til middelhavsdestinasjoner, da nordmenn gjerne vil ha ruter til sol og bade-destinasjoner. Både Italia og Kroatia er svært populære blant nordmenn, så det gleder oss stort at vi får et så omfattende ruteprogram for neste sommer.  Dubrovnik er en arkitektonisk perle ved Adriaterhavet. Den vakre gamlebyen er på Unescos liste over verdens viktigste kulturminner. Her finner du bygninger fra 11-1200 tallet når du spaserer rundt i gatene. Pisa er en velkjent og vakker by i Toscana, som er viden kjent for sitt skjeve tårn. Med disse rutene kan vi tilby et svært spennende flyprogram for neste sommer, som vi har stor tro på at markedet vil ta vel imot, sier Tine Kleive-Mathisen, markeds- og kommunikasjonssjef på Torp.

ANNONSE
Forrige artikkelSAS kutter ut CO2-kompensasjonsprogram – Erstatter med nytt
Neste artikkelIndisk flyplass fortviler over mengden parkerte fly