Hangar.no
Foto: Hans O. Nyborg

Legger ned hovedbasen til datterselskap

Ryanair og Michael O’Leary klarte ikke å komme til enighet med den østerrikske fagforeningen VIDA, om kutt i lønninger og nye vilkår for ansettelse til de ansatte i selskapet Lauda Air.

Dermed gjør Ryanair alvor av truslene fra tidligere i mai, legger ned hovedbasen til selskapet som opererer 15 av totalt 30 fly. Det betyr i følge Reuters at 300 ansatte mister jobben sin i Østerrike.

Ryanair kjøpte Lauda Air i 2018 fra Niki Lauda. Selskapet har operert 30 Airbus A320, nå har Ryanair ønsket at flåten byttes ut til 737.

Ryanair understreker at basene til selskapet i Stuttgart, Düsseldorf og Palma vil bestå enn så lenge.

Andre nyheter

British Airways skal bevare «BOAC»-747

Hans Olav Nyborg

Litauisk flyselskap ber om beskyttelse fra kreditorer

Hans Olav Nyborg

Sier opp 3600 ansatte og kvitter seg med 17 fly

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer