Foto: Hans O. Nyborg

Det norske flyselskapet Flyr trekker seg fra ruten Oslo – Stockholm etter seks måneder. I følge flyselskapet er det for få forretningsreisende som benytter selskapets fly på ruten.

-Vi ser at vi har lavere etterspørsel fra forretningsreisende på hverdager til Stockholm, og det er også usikkerhet rundt reiselysten generelt til fritidsmarkedet nå i høst og inn i vintersesongen som følger av høye strømpriser og økte rentesatser sier kommunikasjonsdirektør i Flyr Anita Svanes til det danske nettstedet Check-in.

Flyr har sin siste avgang fra Oslo til Stockholm 25. september, og dermed bøyer selskapet seg for konkurransen fra Norwegian og SAS som også operere ruten.

Dette er en rute som for de fleste aktører med baser i Skandinavia har vært en sikker vinner og en fast rute som dukker opp når nye selskap skal inn i markedet.

På ruten til København har Flyr ingen planer om å gi seg enda. Der fortsetter selskapet videre skriver nettstedet. Flyr har fløyet mellom Oslo og København siden 7. april i år.

Flyr har operert i markedet siden oppstarten 30. juni i 2021 og har i dag 29 destinasjoner i Europa.

ANNONSE
Forrige artikkelInngår avtale om kjøp av 19 Dreamlinere
Neste artikkelTruer med å legge ned på Charleroi