18.3 C
Oslo
04/07/20
Hangar.no
Wikipedia

Level Europe er konkurs

Lavkostselskapet Level Europe som eies av moderselskapet til British Airways, IAG, er konkurs. Selskapet har vært registrert i Østerrike og har fløyet fra Wien og Amsterdam på europeiske ruter.

Selskapet er del av IAG-nettverket. Så langt er ikke det spanske datterselskapet LEVEL Spain omfattet av konkursen i selskapet som er registrert i Østerrike. Det er 200 ansatte som mister jobben nå.

LEVEL i Spania flyr selskapets langdistanseruter, mens LEVEL Europe har konsentrert seg om de korte og mellomdistanse rutene i Europa.

Selskapet har hatt seks fly i sin flåte, og var tidligere kjent under navnet Anisec Airlines. I følge Reuters skal selskapet ha måtte kaste inn håndkle på grunn av koronaviruset og krisen som har rammet flyselskap verden over.

LEVEL Europe ble etablert av IAG for to år siden, men skal ha satt en stopper for videre drift selv nå som eiere av selskapet.

Andre nyheter

Flyplass fikk ny gratis Lamborghini som følgebil

Hans Olav Nyborg

Lufthansa aktiverer halvparten av sine fly denne sommeren

Hans Olav Nyborg

Storbritannia har fått sitt «Boris Force One»

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer