-1.4 C
Oslo
24/01/21
Hangar.no
Foto: Hans O. Nyborg

Leverer tilbake flere av flyene før avklaring på restrukturering av selskapet

Norwegian flytter nå på flere av sine Dreamlinere, som leveres tilbake til leasingselskapene. Dette gjør selskapet før endelig avklaring kommer om restruktureringen av selskapets blir godkjent av irske og norske myndigheter.

To Boeing 787 er allerede utleid av leasingselskapet videre til det italienske flyselskapet Neos. I tillegg har selskapet i desember fløyet en Boeing 787-9 fra København til Shannon, for så å bli levert tilbake til leasingselskapet.

Norwegian har i følge Irish Times fløyet flere av flyene til Shannon, hvor leasingselskapene har flere av sine fly mellomlagret før de finner nye operatører til å ta over disse.

Det norske selskapet har også fløyet flere fly til Ciudad Real-flyplassen i Spania.

Den irske delen av Norwegian har hatt 72 fly registrert i de forskjellige selskapene som ligger under dette. Resten av de 68 flyene til selskapet er ikke del av den restruktureringen som nå pågår melder avisen.

Andre nyheter

Danmark innfører forbud mot flyvninger fra Dubai i fem døgn

Redaksjonen

Luxair starter opp rute til Oslo

Sebastian Ellefsen Burmo

SAS ber om samme type støtte fra Norge som Norwegian skal få

Redaksjonen

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer