-8.9 C
Oslo
26/01/21
Hangar.no

Litauisk flyselskap ber om beskyttelse fra kreditorer

Det Litauiske flyselskapet Avion Express som opererer som et ACMI-selskap, må søke beskyttelse mot sine kreditorer, under et forsøk på å komme seg gjennom og over pandemiens utfordringer.

Selskapet har startet arbeide med å gå inn en slags «Chapter-11», for å kunne bruke tiden på å bygge opp økonomien og hvordan den fremtidige driftsmodellen skal være post covid-19.

I følge FlightGlobal har selskapet to Airbus A320 og to A321 som er aktive for tiden. I tillegg er det syv Airbus A320 og tre Airbus A321 som står parkert på bakken.

Avion Express flyr på oppdrag for andre selskap.

Andre nyheter

Kan bli tvunget til å innstille alle langdistanseflyvninger fra fredag av

Redaksjonen

EU krever at Alitalia-navnet blir dumpet

Redaksjonen

IAG får kjøpe Air Europa på «billigsalg» – Har fått prisen redusert til halvparten

Redaksjonen

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer