Logg inn

Viktig melding om ditt abonnement.

Vi har av sikkerhetsårsaker måtte aktivere to-trinns innlogging for våre abonnenter. Det betyr at du vil bli bedt om å taste inn en kode du mottar på e-post som du må kopiere og lime inn etter at du har tastet ditt brukernavn og passord. Dette må du gjøre hver 72 time for å opprettholde sikkerheten på nettstedet. Som ny abonnent vil du bli bedt om å aktivere to-trinns på din konto i løpet av kort tid. Ta kontakt dersom du ikke får til dette. Det er enklest at du gjør dette på en desktopbasert enhet som en Laptop, PC eller Mac, på mobil og nettbrett kan det bekreftelsesmeldinger du ikke ser eller får opp når du skal aktivere dette. 

Brukernavn og passord
Er du nettopp registrert som ny abonnent? Det kan ta opp til 60 minutter før du mottar e-posten med brukernavn og passord. I none tilfeller hender det at innbetalingen din legges til manuell behandling, da kan det ta noe lengre tid. Vi beklager dette. 

Vi tilbyr 12 måneder til 550,- , 6 måneder til 350,- eller 1 uke til 100,-, eller 50,- kr måned for måned. Er du ansatt innen luftfarten i et flyselskap, eller selskap innen bransjen tilbyr vi eget abonnement for 100,- i 12 måneder. (Det krever en e-postadresse hos arbeidsgiver) Er du student eller skoleelev har vi egen pris for dette, ta da kontakt med oss på post@hangar.no

Har du brukernavn og passord kan du logge deg inn her: