16.1 C
Oslo
18/09/20
Hangar.no

Lover bot og bedring på Rygge

Ledelsen ved Moss lufthavn Rygge lover på tro og ære at årets ferietrafikk skal gå smertefritt hva angår parkeringsmulighetene ved flyplassen.

• 1500 ekstra parkeringsplasser
• Gratis shuttlebuss fra parkeringsområdene lengst unna
• Mulighet for å utvide med parkering hos forsvaret

Det er noen av tiltakene som er satt i gang foran årets travleste måneder ved den sivile flyplassen.

I følge Moss-Avis disponerer dermed flyplassen totalt 5000 parkeringsplasser.

– Parkeringspersonellet fra Time Park anviser alle hvor de skal parkere, og alt er nøye tilpasset de daglige flygingene. På Rygge skal man ikke være i tvil om at man skal få parkering. Vi garanterer for at alle reisende skal få parkert bilen sin hos oss, sier markedssjef Silje Thoresen ved Moss lufthavn .

Andre nyheter

Få med deg det som skjer – følg oss på Instagram: @hangardottno

Steffen Sundt

SAS med sin nye Airbus A350-900 fra Brasil til Oslo i dag.

Jan-Kåre Folstad

Adria kansellerer på grunn av finansielle problemer

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer