12.1 C
Oslo
27/09/20
Hangar.no
Foto: Lufthansa

Lufthansa 747-8 fikk ikke heist opp hjulene etter avgang

Pilotene ombord på et Boeing 747-8 fra det tyske flyselskapet Lufthansa måtte 26. oktober i år returnere flyet til Frankfurt i Tyskland etter at hjulene ikke var mulig å heises opp og inn i hjulbrønnene.

Det var kort tid etter avgang fra Frankfurt, med kurs mot Boston i USA ta pilotene ga flygelederen beskjed om at de ikke fikk noen indikasjon på at flyets understell var heist opp og på plass i hjulbrønnene. Observasjoner fra bakken rundt Køln bekreftet at jumboen hadde hjulene ute, noe som også ble formidlet tilbake til flyplassen.

Etter å ha dumpet store mengder drivstoff landet pilotene tilbake i Frankfurt.

Det samme flyet måtte på den samme ruten foreta en mellomlanding på Island dagen før da en av passasjerene ombord ble syke i følge nettstedet Aviation Herald.

Det er ikke kjent hvorfor pilotene ikke klarte å heve hjulene på flyet etter avgang.

Andre nyheter

Fokker 50 havarerte i Mogadishu

Hans Olav Nyborg

Passasjer ga beskjed om at motordeksel falt av – Pilotene fortsatte flyturen

Hans Olav Nyborg

Mente det var for varmt i kabinen – Åpnet nødutgangen og gikk ut på vingen

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer