Lufthansa Cargo er blitt en gullgruve

Fraktselskapet Lufthansa Cargo går så det griner, i følge selskapet har pandemien gitt selskapet en opptur det ikke hadde sett for seg. I første halvår av 2021 viser EBIT et beløp på 640 millioner euro, noe som er et solid hopp opp fra året 2020 under ett med EBIT på 277 millioner euro.

Det er det beste resultatet for Lufthansa Cargo gjennom tidene.

Vi er strålende fornøyde med resultatet vi nå kan fremlegge, det kommer våre kunder til gode i form av at vi kan bli enda mer digitaliserte i våre oppgaver, jobbe videre med å få ned utslipp og bli et grønnere selskap, og effektivisere vår hub i Frankfurt sier direktør for selskapet, Dorothea von Boxberg i en pressemelding.

Slik situasjonen er nå for fraktselskapet regner Lufthansa med at det vil nå en EBIT PÅ 1 milliard euro i løpet av oktober for 2021.

Fraktselskapet sier at det interne spareprogrammet for å kutte kostnader som ble startet i 2019 har en sto ære for at arbeidet i dag er langt mer effektivt, og at kundene nå nyter tjenestene i langt større grad. Samtidig har også samarbeidet med  ANA Cargo, United Airlines Cargo og Cathay Pacific Cargo gitt gode resultat for Lufthansa Cargo.

Det at også passasjerfly nå brukes i langt større grad for fraktforsendelse har også gitt gode resultater heter det. Prisene på fraktforsendelse er nå på sitt høyeste.

ANNONSE
Forrige artikkelKraftig trafikkvekst i juli på Torp – Ikke avklaring om Norwegian
Neste artikkel(+) Forsinkelse i godkjennelse av Trent 1000 vifteblad