10.7 C
Oslo
27/09/20
Hangar.no
Foto: Hans O. Nyborg

Lufthansa får levert ett nytt fly hver 14 dag de neste ti årene

Det tyske flyselskapet Lufthansa og Lufthansa-gruppen får i prinsipp overlevert ett ny fly hver 14-dag de neste ti årene.

Det er konsernsjef Carsten Spohr som kunne fortelle dette under en dåpsseremoni for Lufthansas første Airbus A321neo-fly i Düsseldorf i dag.

Spohr kunne fortelle til fremmøtt presse at konsernet vil fortsette å investere i konsernflåtene for å erstatte eldre fly med nye og drivstoffeffektive jetfly. Lufthansa-gruppen som inkluderer Lufthansa, Austrian Airlines, Brussels Airlines, Eurowings og SWISS har en ordrebok som består av mer enn 220 fly, inkludert Airbus A320neo familiefly, Boeing 787 Dreamlinere, Airbus A350XWB og Boeings kommende 777-9.

Lufthansa døpte den første av 40 Airbus A321neos som selskapet har i bestilling hos den europeiske flyprodusenten Airbus.

Andre nyheter

Skal kvitte seg med flere Dreamlinere

Hans Olav Nyborg

Berlin Schönefeld bytter navn

Hans Olav Nyborg

Nå kan du få cashpoint når du handler kryptovaluta

Jan-Kåre Folstad

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer