10.9 C
Oslo
29/09/20
Hangar.no

Lufthansa fikk levert første 747-8

Boeing levert i dag den aller første Boeing 747-8 Interkontinentale versjon til flyselskapet Lufthansa. Dermed starter en ny generasjon for den over 40 år gamle jumbojet-flytypen, i ny og strukket utgave.

Mange hadd trodd at Boeings 747-400 skulle bli den siste versjonen av det populære langdistanse flyet, men Boeing har vist at de ønsker å satse for full på flytypen også i framtiden.

Ansatte i Lufthansa skal nå bruke denne uken ut for å forberede det første flyet til 1. mai hvor selskapet gjennomfører en spesiell flyvning, hvor ledelsen i både Boeing og Lufthansa deltar. 2. mai skal det bli en spesialmotakelse på flyplassen i Frankfurt.

Andre nyheter

Qatar Airways planlegger utfasingen av Airbus A380

Hans Olav Nyborg

Aeroflot: kun fire av åtte SS100 i bruk

Hans Olav Nyborg

Armavia dropper Sukhoi

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer