Hangar.no
internasjonalt

Lufthansa flyr Airbus A220 på europeiske ruter

Det tyske flyselskapet Lufthansa skal fly Airbus A220 på flere europeiske ruter i sommersesongen 2019.

Flyene skal leies inn fra selskapet airBaltic, som også skal operere rutene for flyselskapet. Det er snakk om to Airbus A220 som vil bli leid ut til Lufthansa fra 31. mars i år til 26. oktober.

Dette for å kunne møte den økte etterspørselen som Lufthansa møter i markedet. I tillegg til airBaltic-flyene skal Lufthansa også leie inn fly fra SunExpress og Air Nostrum.

To Boeing 737 skal ha sin base på flyvninger fra Munchen og fly til Athen samt Palma på Mallorca på fast basis i sommer.

Andre nyheter

Flyselskap i Venezuela leier inn A380 fra HiFly

Hans Olav Nyborg

Bestemor med to barnebarn arrestert – Hadde ladd håndvåpen i håndbagasje

Hans Olav Nyborg

Hotell i Japan tilbyr 737-simulator på hotellrommet

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer