14.5 C
Oslo
22/09/20
Hangar.no
Foto: BER

Lufthansa flytter alle flyvninger i Berlin til ny flyplass 31. oktober

Det tyske flyselskapet Lufthansa kommer til å flytte samtlige av sine flyvninger til den nye flyplassen i Berlin, som åpner 31. oktober i år. Etter ni års forsinkelse, er det planlagt at Berlin Brandenburg Airport (BER) skal åpne dørene 31. oktober 2020.

Da flytter Lufthansa alle sine flyvninger over fra Tegel til den nye flyplassen. Det er 33.000 passasjerer om dagen som fra oktober skal forholde seg til at Lufthansa lander på en ny flyplass.

Flyselskapet starter nå arbeidet med å informere alle passasjerer som har billetter etter 31. oktober 2020, om at det er ny flyplass de skal til eller fra.

Andre nyheter

Kjøper 24 Boeing 757-200

Hans Olav Nyborg

Siste: Lufthansa Airbus A380 er historie

Hans Olav Nyborg

Må sette 115 Boeing 737 på bakken som følger av vektproblem

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer