Hangar.no
Foto: BER

Lufthansa flytter alle flyvninger i Berlin til ny flyplass 31. oktober

Det tyske flyselskapet Lufthansa kommer til å flytte samtlige av sine flyvninger til den nye flyplassen i Berlin, som åpner 31. oktober i år. Etter ni års forsinkelse, er det planlagt at Berlin Brandenburg Airport (BER) skal åpne dørene 31. oktober 2020.

Da flytter Lufthansa alle sine flyvninger over fra Tegel til den nye flyplassen. Det er 33.000 passasjerer om dagen som fra oktober skal forholde seg til at Lufthansa lander på en ny flyplass.

Flyselskapet starter nå arbeidet med å informere alle passasjerer som har billetter etter 31. oktober 2020, om at det er ny flyplass de skal til eller fra.

Andre nyheter

Alaska Airlines-fly kolliderte med brunbjørn under landing

Hans Olav Nyborg

Koronapandemiene har sørget for at 30 flyselskap har gått konkurs – Flere vil bli rammet

Hans Olav Nyborg

Korean Air vil kjøpe Asiana Airlines

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer