Hangar.no

Lufthansa Gruppen: 700 av 763 fly på bakken

Lufthansa gruppen har nå parkert 700 av totalt 763 fly på bakken. Selskap som Lufthansa, Swiss, Austrian Airlines, Eurowings, Germanwings og Brussels Airlines og Air Dolomiti har satt store deler av flåten på bakken som følger av at passasjerene uteblir.

Austrian Airlines og Brussels Airlines har sammen med Air Dolomiti alle sine fly på bakken, det er kun enkelte avganger med redningsfly som vil bli operert for å få statsborgere fra de respektive landene tilbake.

Andre nyheter

Alaska Airlines-fly kolliderte med brunbjørn under landing

Hans Olav Nyborg

Koronapandemiene har sørget for at 30 flyselskap har gått konkurs – Flere vil bli rammet

Hans Olav Nyborg

Korean Air vil kjøpe Asiana Airlines

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer