12.4 C
Oslo
27/09/20
Hangar.no
Foto: Hans O. Nyborg

Lufthansa kvitter seg med seks A380 fly fra 2022

Det tyske flyselskapet har nå bestemt seg for å kvitte seg med seks Airbus A380 fly. Flyene som ble levert til selskapet i 2010 og 211 blir faset ut allerede i 2022 og 2023.

Lufthansa opererer i dag 14 fly av verdens største passasjerfly, nå skal seks av flyene ut av flåten. I følge tyske medier skal flyene selges tilbake til Airbus.

En potensiell kunde som kan være aktuell for å kjøpe flyene videre er British Airways som har luftet ideen om å kjøpe brukte A380 i perioden Lufthansa faser disse ut.

Alternativet blir å hugge flyene opp.

Andre nyheter

737 MAX kan få europeisk godkjennelse i november

Hans Olav Nyborg

Nå bygges den aller siste Airbus A380 hos produsenten

Hans Olav Nyborg

Første Airbus-fly for New York-London rute snart ferdig

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer