Foto: Lufthansa Tecknik

Det tyske flyselskapet Lufthansa har dekorert en egen Airbus A330-300 (D-AIKQ) i forbindelse med det kommende Fotball VM i Qatar. Flyet som skal benyttes av det tyske landslaget i fotball både på treningsleir til Oman og til og fra Qatar, har fått en egen dekor selskapet har valgt å kalle “Diversity Wins”, eller mangfold vinner på norsk.

Lufthansa-flyet har i tillegg fått byttet ut titlene med Fanhansa-tittler. I følge en pressemelding heter det at

selskapet gjør dette for å vise at det står for åpenhet, toleranse, mangfold og å bringe mennesker sammen. Lufthansa skriver at det gjør det mulig for sine kunder fra alle nasjoner og kulturer og forene seg sammen, og ønsker alle velkommen om bord, uavhengig av kjønn, alder, etnisitet, religion, nasjonalitet, identitet eller seksuell legning. Og det tar det samme budskapet – at mangfoldet vinner! – oppe og rundt om i verden, gjennom den spesielle “Fanhansa”-designen som den har utviklet sammen med illustratøren Peter Phobia.

Lufthansa

Lufthansa skal fly spillere, trenere og støttepersonell til treningsleiren i Muscat i Oman mandag 14. november. Flyet som skal benyttes på flyvningen vil dermed ha en spesiell dekor som sender et klart budskap til verden: #DiversityWins!

ANNONSE
Forrige artikkelBestiller 24.000 nye flyseter
Neste artikkelFikk kule gjennom kabinen under landing