Hangar.no
Foto: Hans Olav Nyborg

Lufthansa: Minst 300 fly står på bakken hele 2021

Det tyske flyselskapet Lufthansa skriver i et brev til sine ansatte at minst 300 av selskapets fly står på bakken neste år.

I følge brevet som nyhetsbyrået Reuters har sett, skriver ledelsen at minst 300 fly blir stående på bakken ut 2021, mens 200 fly blir stående på bakken i 2022.

Når kalenderen viser sommeren 2023 regner selskapet med at mye av trafikken er tilbake til 2019-nivået, og at de fleste flyene da er tilbake i trafikk. I desember 2019 hadde Lufthansa 763 fly i sin flåte.

Andre nyheter

Frykter at 60.000 mister jobben som følger av kollaps i Smartwings-gruppen

Hans Olav Nyborg

Eurowings startet flyvninger til Italia igjen sist lørdag – Men det ble bomtur

Hans Olav Nyborg

Legger ned hovedbasen til datterselskap

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer